Τις πόλεις και τα θέματα που θα απασχολήσουν τα Συναπαντήματα Νεολαίας της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, ανακοινώθηκαν από ΟΣΕΠΕ.

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στην Ένωση Ποντίων Αμβούργου και Περιχώρων η οποία γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια από την ίδρυση της. Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Αμβούργου και το όποιο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Μια μοναδική συναυλία που μετέφερε τη μουσική παράδοση του Πόντου στην Αυστραλία, είχε την ευκαιρία να απολαύσει την περασμένη εβδομάδα το κοινό της Μελβούρνης.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με την αιφνιδιαστική απόφαση των αλβανικών αρχών να προχωρήσουν στην κατεδάφιση κατοικιών μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Χειμάρρα.

Σεμινάριο Ποντιακών Χορών, πραγματοποιήθηκε στις 13 και στις 14 Οκτωβρίου 2017  στη Γεωργία, όπου μέλη της νεολαίας της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη (ΟΣΕΠΕ), βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας στην Τιφλίδα.