Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου – Κορδελιού, το φετινό καλοκαίρι, στο οποίο συμμετείχαν αιμοδότες, δίνοντας αίμα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που είναι πολύτιμο για τους συνανθρώπους μας.

Στα γραφεία του συλλόγου Ποντίων Ηλιούπολης «Αλέξανδρος Υψηλάντης», πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Θεσσαλονίκης, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), με τη συμμετοχή 21 σωματείων που είχαν τακτοποιηθεί οικονομικά.

Τη θεατρική παράσταση "Ο Μαλέας και ο Βασιλέας", παρουσιάζει η θεατρική ομάδα "ΑΕΟΡΑΜΑ" του συλλόγου Ποντίων Νεάπολης Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στις 8.30 το βράδυ, στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών (Μεγάρων 16).

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο τακτικό συνέδριο αντιπροσώπων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) και οι ημερομηνίες προσδιορίστηκαν η πρώτη στις 19 Νοεμβρίου 2017 και εάν δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει τελικώς την επόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Απονεμήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017 σε μία λαμπρή τελετή όπως κάθε χρόνο και για 16η χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών και γονέων των μαθητών και μαθητριών, τα βραβεία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρούπολης Ξάνθης.