Άρθρα

Ευχαριστήριο μήνυμα για την επανεκλογή του προς τους χιλιάδες ψηφορόρους που τον επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει και στη νέα Βουλή, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες του απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, αναφέροντας: «Ευχαριστώ την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, που σε μια συγκυρία δύσκολη για τους πολίτες, τη χώρα και την παράταξη, εξέφρασε την ενισχυμένη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Η δικαίωση της εμπιστοσύνης αυτής, ήταν και παραμένει το πρωταρχικό μου καθήκον, τόσο στη Βουλή, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με δυνάμεις που συνδυάζονται και διπλασιάζονται, προς όφελος της πόλης».

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους και συμπολίτες του απέστειλε ο επανεκλεγείς βουλευτής της Β' εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου επισημαίνοντας: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Β΄ εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, δίνοντάς μου την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω για έκτη συνεχόμενη κοινοβουλευτική θητεία στα έδρανα της Βουλής. Με την τιμή της επιλογής από χιλιάδες συμπολίτες μου και με το βάρος της ευθύνης, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω αδιάκοπα τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί για να κάνουμε την δεύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης πρωταγωνίστρια.

Συνάντηση με το στέλεχος της Κίνησης «Ελληνορωσική Συμμαχία» Γιάννη Ζελίλωφ πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Γαβριήλ Αβραμίδης, κατά την οποία συζητήθηκε ο ρόλος των ομογενών μας στη Ρωσία, ως γέφυρα ενίσχυσης των ελληνορωσικών δεσμών.  

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Λαγκαδά, μέσω της οποίας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την άρρηκτη σχέση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και στήριξης που έχει αναπτύξει με τους πολίτες όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά, αλλά και με συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στη γενέτειρά του το Ζαγκλιβέρι, «έκλεισε» ο Βουλευτής Β’  Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, τον κύκλο των περίπου 30 πολιτικών ομιλιών που πραγματοποίησε σχεδόν σε κάθε έδρα Καποδιστριακού Δήμου της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας του Νομού.

ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Υποψήφιου βουλευτή στην Β’ Αθηνών, συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Αγαπητοί συμπατριώτες Πόντιοι. Απευθύνομαι σε σας να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, είτε είσαστε στην Β΄ Αθηνών, είτε έχετε φίλους και συγγενείς, που θα ήθελαν να ψηφίσουν έναν Πόντιο, που σε όλη του την ζωή και διαδρομή αγωνίστηκε για το καλό της πατρίδας του και συγχρόνως για λύση των κρίσιμων θεμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού, αποδεδειγμένα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Με παρούσα την ανθρωπιστική κρίση: ηθική, πνευματική, πολιτική, κοινωνική, εθνική, θεωρώ την παρεμβολή και συμβολή μου, στην υπέρβαση αυτής της πολυεπίπεδης κρίσης, πέραν από το μέτρο του δυνατού, απαραίτητη.