Το βιβλίο του Στέφανου Τανιμανίδη, «ΠΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» των Εκδόσεων Σταμούλη, αναμένεται να παρουσιαστεί το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2022, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιεί η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νομού Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση των Εκδόσεων Σταμούλη, «στα πλαίσια της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη το βιβλίο του ιστορικού και επίτιμου Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, κ. Στέφανου Τανιμανίδη «ΠΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».
Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο 600 σελίδων και 400 ανέκδοτων φωτογραφιών για την Ιστορία, τα Ήθη, τα Έθιμα και τον Πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού.
Στις 4 Αυγούστου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον τοπικό Ποντιακό σύλλογο του Ηρακλείου, εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, στο Κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Αλικαρνασσού «Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ», Κεράμου, δίπλα στο γήπεδο Ηροδότου.
Για το βιβλίο έχουν προσκληθεί να μιλήσουν οι: κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου και εκπρόσωπος του τοπικού Ποντιακού Συλλόγου».