Το Σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, μετά την λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας και εκδηλώσεών του και τη σταδιακή επανάκτηση ρυθμών κανονικότητας της καθημερινής ζωής, πραγματοποιεί Πάνδημο Μνημόσυνο το 2021, όπως και κάθε χρόνο την ημέρα της Πεντηκοστής, στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Mε τον τίτλο «Ημέρα Μνήμης - 80 χρόνια μετά», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΡΙΖΕΣ» Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα αφιερωμένη στην επέτειο της εισβολής των Ναζί στη Σοβιετική Ένωση κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021.

Ένα βίντεο κλιπ έγινε viral... και αποτελεί τουριστικό προσκλητήριο στους απανταχού Έλληνες προς την Παραλία Οφρυνίου – Costa Ofrynio, την γνωστή σε πολλούς ως Τούζλα, στο δυτικό άκρο του νομού Καβάλας.

Αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα είναι οι προσεχείς εκδηλώσεις από τον ερχόμενο φθινόπωρο και το 2022, από την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης, η οποία φέτος επαναλειτούργησε με επιτυχία το θεσμό του «Λαϊκού Πανεπιστημίου».

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης πρόσφατα αξιώθηκε, με συνάντηση των εκπροσώπων του, του ενδιαφέροντος και πατρικών ευχών του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου.