Στο μικροσκόπιο των καταναλωτών της ΕΥΑΘ μπαίνει το νερό που τρέχει στις βρύσες τους, μέσα από το νέο, λεπτομερέστερο microsite της εταιρείας για την ποιότητα του πόσιμου ύδατος, με αναλυτικές πληροφορίες ανά περιοχή.

Η Διεθνής Έκθεση Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, BEYOND, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Απριλίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η οποία θα λειτουργήσει έως το Σάββατο 27 Απριλίου και είναι ανοιχτή το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 19.00.

275 εκθέτες, 22 χώρες, 440 ομιλητές, και B2B Matchmaking Event με πάνω από 500 επιχειρηματικά ραντεβού

ΑΙ Forum και Technology Forum

Δεκάδες εκδηλώσεις σε 5 συνεδριακούς χώρους

Παρούσα και η Sophia the Robot

Περισσότεροι από 100 Γερμανοί εκθέτες στο πλαίσιο της συμμετοχής της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας

Το πλούσιο και πολυδιάστατο επιχειρηματικό, οικονομικό και πολιτιστικό περιεχόμενο της 88ης ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου) με έμφαση στην πολυαναμενόμενη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας παρουσίασε σε εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος η ΔΕΘ-HELEXPO σε εκδήλωση στην αίθουσα του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, την οποία διοργάνωσε από κοινού με τη Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Σε τροχιά κερδοφορίας επέστρεψε η Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) το 2023, με τα κέρδη ΕΒΙΤDA να παρουσιάζουν αύξηση 666%, όπως ανακοινώθηκε κατά τη σημερινή παρουσίαση στους οικονομικούς αναλυτές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Εγνατία 127.