Τη δική του εορταστική πινελιά θα βάλει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο «Αστερόκοσμος», ο οποίος επιστρέφει από τις 12 Δεκεμβρίου του 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου του 2022 στη ΔΕΘ, υπό την οργανωτική ευθύνη του Μagic Park.

  • Έχουν ολοκληρωθεί 330 από τα 560 μ. αγωγού, όπως και σειρά μικρότερων αγωγών σε κάθετες οδούς.
  • Στο ίδιο σκάμμα κατά τμήματα κατασκευάζεται και αγωγός αποχέτευσης ομβρίων.
  • Το έργο θα καταργήσει τη λειτουργία τριών αντλιοστασίων, αναβαθμίζοντας περιβαλλοντικά την παραλιακή ζώνη.

Ισχυρές επιδόσεις και σταδιακή επιστροφή σε «κανονικά» επιχειρησιακά μεγέθη καταγράφουν τα αποτελέσματα 6μήνου 2021 της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) Α.Ε.

Το «πράσινο φως» για τη σταδιακή μεταβίβαση της λειτουργίας των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης από την Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) στην ΕΤΒΑ δόθηκε με την πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας για ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρωτοποριακές δράσεις, καινοτομία, διασκέδαση και ψυχαγωγία σε πρώτο πλάνο στη μεγαλύτερη Έκθεση της χώρας

«Αυξάνεται η θερμοκρασία» στην 85η ΔΕΘ, που μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 είναι γεμάτη καθημερινά με πλήθος εκδηλώσεων. Με σύμμαχο και τον καλό καιρό η Γενική Έκθεση κατακλύζεται από επισκέπτες, ενώ κερδίζει και το υγειονομικό στοίχημα, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη Covid Free διοργάνωση στην Ευρώπη.

Οι συναυλίες κάθε βράδυ στις 21.30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο δίνουν τον τόνο της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων.