Την κοπή της βασιλόπιτάς τους πραγματοποίησαν οι Πόντιοι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Πνευματική Εστία Ποντίων Δικηγόρων «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ», σε καφέ δίπλα στα διοικητικά δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φράγκων 4, στην οποία συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Η κοπή της βασιλόπιτας της Πνευματικής Εστίας Ποντίων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ», έγινε με την παρουσία της Προϊσταμένης του Εφετείου Σοφίας Μαντζακίδου.
Όπως είπε στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Ποντίων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ», Γιάννης Νισύριος, οι δικηγόροι ποντιακής καταγωγής αγωνίζονται ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μην χαθεί ο ελληνικός πολιτισμός των αλησμόντων πατρίδων, έτσι όπως μας τον έφερεαν οι πρόγονοί μας από τον Εύξεινο Πόντο.
Την βασιλόπιτα έκοψε ο ειδικός γραμματέας της Πνευματικής Εστίας Ποντίων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ» Νίκος Ηλιόπουλος και μοιράστηκαν τα κομάτια στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση από την ταμία του συλλόγου Παναγιώτα Γαϊτάνη.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε ο γραμματέας του συλλόγου Νίκος Πιστοφίδης.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πνευματικής Εστίας Ποντίων Δικηγόρων «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ» είναι σχετικά πρόσφατο καθώς προέκυψε από τις εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου 2023.
Συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής.
Ο πρόεδρος Ιωάννης Νισύριος, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η προϊσταμένη του Εφετείου Θεσσαλονίκης Σοφία Μαντζακίδου
Πρόεδρος Ιωάννης Νισύριος. Αντιπρόεδρος Γιάννης Στεφάνου. Γραμματέας Νικόλαος Πιστοφίδης. Ταμίας Παναγιώτα Γαϊτάνη. Ειδικός Γραμματέας Νίκος Ηλιόπουλος. Αναπληρωτής Γραμματέας Θανάσης Στυλίδης. Εφορος Αλέξης Σιδηρόπουλος.