Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, πραγματοποιειούνται στην Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (ΕΠΟΝΑ) την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) καλεί, σύμφωνα με το άρθρο 11 και επόμενα του καταστατικού, τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 18 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Κυριακή, στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού (Κιλικίας 51 & Καισαρείας, Νίκαια, Αττική, 18450) με θέματα:

1.Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα της Συνελεύσεως και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.

2.Λογοδοσία Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4.Συζήτηση επί των πεπραγμένων και της λογοδοσίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

5.Οργανόγραμμα δράσεων της νέας χρονιάς. Ιδέες και προτάσεις υλοποίησης.

6.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Ώρα έναρξης Συνέλευσης: 13:00 – Ώρα λήξης ψηφοφορίας: 19:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, δηλαδή εκείνα που έχουν καταβάλει την εγγραφή και τις συνδρομές τους μέχρι 31/12/2023.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό η ταμειακή τακτοποίηση επιτρέπεται μέχρι και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση από άλλο μέλος που είναι παρόν, εφόσον παραδοθεί έγγραφη εξουσιοδότηση επικυρωμένη.

Η αναγνώριση της ταυτότητας του μέλους θα γίνεται με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο παραστατικό που θα φέρει την φωτογραφία του.

Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας μας.

Πληροφορίες για τις συνδρομές σας - Ουρανία Χειμωνίου: 698 773 1268.

Πληροφορίες για μετάβαση στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού - Ιωάννης Ραπτόπουλος: 697 698 6848.