Τον ετήσιο χορό διοργανώνει η Εταιρία Θεάτρου Γ. Κ. Φωτιάδης, το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024, σε κοσμικό κέντρο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, με πλούσιο καλλιτεχνιό πρόγραμμα και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν και να ταξιδέψουν στις μουσικές και τα ακούσματα των Ελλήνων του Ευξείνου Πόντου.

Ο ετήσιος χορός της Εταιρίας Θεάτρου Γ. Κ. Φωτιάδης, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στις 13.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Nouvelle που βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου (Λεωφ. ΟΑΣΘ 56, στάση LIDL).

Οι διοργανωτές προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, σε ένα αξέχαστο γλέντι με τους, Γιώργο Στεφανίδη στη λύρα και στο τραγούδι, Γιώργο Πουλαντσακλή στη λύρα και στο τραγούδι, Γιάννη Σταυριανίδη στο τραγούδι και τον Δημήτρη Ψαθά με την ορχήστρα του (Ζουρνάς, Κλαρίνο, Τρομπέτα, Ακορντεόν, Νταούλι).

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα, 2310686544 και 6972825882.