Εκτός λειτουργίας από τη συχνότητα των fm βρίσκεται το Ράδιο Αλέξιος Κομνηνός του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Νομού Έβρου, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέκαψε μεγάλο τμήμα του νομού, από την οποία δεν γλίτωσαν και οι τεχνικές εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού που βρίσκονται στην περιοχή της Πλάκας.

Αυτήν την περίοδο γίνονται εντατικές προσπάθειες να επιδιορθωθούν οι βλάβες από τους τεχνικούς, και μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, η εκπομπή γίνεται διαδικτυακά. Με στόχο να καλυφθούν οικονομικά οι ζημιές που προκλήθηκαν προγραμματίζεται ποντιακή βραδιά στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 σε κέντρο δεξιώσεων του νομού.

Η ανακοίνωση για τις ζημιές είναι η ακόλουθη.

EBROS.RADIO.KOMNHNOS.SHMA

Αγαπητοί ακροατές του Ράδιο Αλέξιος Κομνηνός, σας ενημερώνουμε πως από τις φυσικές καταστροφές δεν γλίτωσαν οι τεχνικές εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου που βρίσκονται στην περιοχή της Πλάκας.

Γίνονται προσπάθειες επιδιόρθωσης από τεχνικούς για να εκπέμψουμε και πάλι στα FM.

EBROS.RADIO.KOMNHNOS.PYRKAGIA 3

Το Ράδιο Αλέξιος Κομνηνός, του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Ν. Έβρου Αλέξιος Κομνηνός με έδρα την Αλεξανδρούπολη είναι το μοναδικό παραδοσιακό ραδιόφωνο της περιοχής, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και συντηρείται από τις συνδρομές και δωρεές των μελών του συλλόγου καθώς και μέσω οικονομικής ενίσχυσης και δωρεών τοπικών επιχειρήσεων.

Ο σταθμός έχει βεβαίωση λειτουργίας ΕΣΡ από το 2009 και εκπέμπει από 20ετίας.

Το Ράδιο Αλέξιος Κομνηνός στα 20 αυτά χρόνια πέρασε από διάφορα στάδια, κρατήθηκε στα FM με αγώνα, μεράκι και πολύ εθελοντισμό των ατόμων που ασχολούνται με αυτό, φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Με στόχο την αποκατάσταση της βλάβης του ραδιοφώνου και την παραμονή μας στα FM, διότι διαδικτυακά συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε, https://www.e-radio.gr/Alexios-Komninos-1058.../live, θα πραγματοποιηθεί Ποντιακή βραδιά στις 30 Σεπτεμβρίου στο κέντρο δεξιώσεων Μέγαρο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ "ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ"

Ράδιο Αλέξιος Κομνηνός 105,8FM