Εθελοντική αιμοδοσία, την 27η κατά σειρά, διοργανώνουν από κοινού η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, με το δήμο Λαυρεωτικής και τη συνεργασία του Συλλόγου Ποντίων «Ο Μιθριδάτης» και πολιτιστικών και εθνικοτοπικών συλλόγων του δήμου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο Επισκοπείο Λαυρίου.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποντιακών Νεολαίας την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Ιωάννης Ραπτόπουλος και η γενική γραμματέας Ελίνα Μιστακίδου.

Σας προσκαλούμε στην 27η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνουν στο Λαύριο, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.) με τον Δήμο Λαυρεωτικής, και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων «Ο Μιθριδάτης», τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», την Ένωση Θηραίων «Αγία Ειρήνη», τον Σύλλογο Κρητών «Η Μεγαλόνησος», τον Σύλλογο Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Μικρασιατών - Κωνσταντινοπολιτών, τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Κολοκοτρώνης».

Η εν λόγω δράση τελεί υπό την αιγίδα της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Σ.Ε.Ν.) και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της για τη 19η Μαΐου με το σύνθημα «Δίνω αίμα…για το αίμα που χάθηκε».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/05/2023, και ώρες 09:30 έως 14:30, στο Επισκοπείο Λαυρίου (Πλατεία Ηρώων & Κακαβά).

EPONA.LAVRIO.AIMODOSIA.1

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν πάντοτε να αιμοδοτήσουν, όποτε ο χρόνος το επιτρέψει, απευθυνόμενοι στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας». Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, Γιώργος Βαρυθυμιάδης, 6948001630 και Ιωάννης Ραπτόπουλος, 6976986848.