Με ομιλητή τον Ιωάννη Κυραϊλίδη, φιλόλογο – αρχαιολόγο - ιστορικό, Διδάκτορα Ιστορικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και θέμα «Η ιστορική γεωγραφία του Πόντου», συνεχίζεται η διαδικτυακή διάλεξη του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

Η τρίτη διαδικτυακή διάλεξη για το 2022 του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» εντάσσεται στη θεματική ενότητα «1922 - 2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ιστορική αποτίμηση, εθνικός αναστοχασμός», της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και στην ενότητα «Πολιτισμός – Τέχνες».

Σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου, αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 15η διαδικτυακή διάλεξη του κύκλου των διαλέξεων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», για τη φετινή περίοδο (Οκτώβριος 2021 - Μάιος 2022), που αφιερώνεται στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την εθνική τραγωδία της Mικρασιατικής καταστροφής, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ώρα 8 μ.μ. με θέμα «Η ιστορική γεωγραφία του Πόντου» και ομιλητή τον κ. Ιωάννη Κυραϊλίδη, φιλόλογο – αρχαιολόγο - ιστορικό, Διδάκτορα Ιστορικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Τη διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/zhQ3PK2-DuA