Μετά από σχεδόν δύο χρόνια της πανδημίας του Κορωναϊού και του περιορισμού των δράσεων των συλλόγων από τις αρχές, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντύσσελντορφ «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση, σε μία συνάντηση με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντύσσελντορφ «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», «το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την χαρά και την τιμή να σε προσκαλέσει μετά από δύο χρόνια αναστύλωσης μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στην πρώτη Χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, έτους 2022 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09. Απριλίου στη γνωστή σε όλους μας αίθουσα, Dieter – Forte - Gesamtschule, “Kikweg“ Heidelberger Str. 75, 40229 Düsseldorf.

Έναρξη: 19.00 μ.μ.

Θα μας κρατήσουν μουσική συντροφιά οι: Τραγούδι: Παρασκευάς Λαβασάς. Τραγούδι: Μιχάλης Κακουλίδης. Τραγούδι: Θεόδωρος Ακριτίδης. Τραγούδι / Λύρα: Χρήστος Στεφανίδης. Λύρα:​ Νίκος Ευθυμιάδης. Λύρα: Χρυσοβαλάντης Κωνσταντινίδης. Λύρα: Παύλος Σεμερτζίδης.

Μουσική υποστήριξη: ΑΣ Live Band.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Η Παρουσία σου θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Θα τηρηθεί πρωτόκολλο υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως αυτό ορίζετε από τις αρχές της πόλης μας!

Σημείωση: Προϋπόθεση εισόδου στην αίθουσα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι η επίδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού COVID-19. (Schnelltest Testzentrum).

Παρακαλείσθε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις των εντεταλμένων κατά την είσοδο, την παραμονή αλλά και την έξοδο της αίθουσας».