Στην κανονικότητα προσπαθεί να μπει πλέον στην εποχή του Κορωναϊού, ο ποντιακός σύλλογος Ακρίτες Χερμπρέχτινγκεν ξεκινώντας την προσπάθεια επιστροφής στην «κανονικότητα», με στόχο να αγκαλιάσει στους κόλπους του συλλόγου τους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, να μυηθούν στον ποντιακό και ελληνικό πολιτισμό.

Όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογος, «οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων ξεκινάνε τηρώντας τις οδηγίες της Πανγερμανικής Ομοσπονδίας Χορού και Αθλητισμού και της νομοθεσίας κοροναϊού.

Έτσι ξεκινάμε και με εγγραφές νέων χορευτών. Είναι σημαντικό να αγκαλιάσουμε όλοι αυτές τις πηγές ελληνισμού και ανθρωπιάς στην περιοχή μας (εκκλησία, κοινότητα, σχολείο και Σύλλογο).

Επικοινωνήστε μαζί μας πριν επισκεφτείτε το Σύλλογο (λόγο περιορισμού ατόμων) +49 176 99930924 το τηλέφωνο του προέδρου.

Μαζί με τα χορευτικά τμήματα ανοίγει και η βιβλιοθήκη (επισκέψεις μόνο με μάσκα, Κυριακές 12.00 - 13.00 (λόγο συνθηκών). Ελάτε να εγγραφείτε και εδώ, τα παιδιά του σχολείου γίνονται δωρεάν μέλος.

Παρακαλούμε στο Σύλλογο να έρχονται ΜΟΝΟ οι χορευτές και όσοι επικοινώνησαν ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και στα παιδιά μας καλή σχολική χρονιά».