Τον τόπο για τη κηδεία και πατέρα της Κώστα Σιδηρόπουλου, ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κόρη του Σοφία Σιδηροπούλου.

Η ανάρτηση της Σοφίας Σιδηροπούλου είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.

Αύριο Παρασκευή στις 01.12.17 και ώρα 10:30 στην εκκλησία του Esslingen Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Dammstrase 1 73728 Esslingen αποχαιρετούμε τον Αγαπητό Σύζυγό, Πατέρα, Παππού, φίλο ΚΩΣΤΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ!

Όποιος θέλει να δώσει τον τελευταίο χαιρετισμό μπορεί να έρθει. Μετά την εκκλησία θα πάμε για καφέ στην Ποντιακή Εστία Sigmund - lindauerweg 59 70376 Stuttgart

Η ταφή μετά από δική του επιθυμία θα γίνει στην Ελλάδα, στο Χωριό του Σύδενδρο Γρεβενών.

Liebe Freunde und Verwandte, am Freitag, den 01.12.2017, nehmen wir in der Griechisch-Orthodoxen Kirche "Maria Verkündigung" (Dammstraße 1/1, 73728 Esslingen) um 10:30 Uhr von unserem geliebten Ehemann, Vater, Großvater, Bruder und Freund KOSTA SIDIROPOYLO Abschied.

Alle, die kommen möchten, sind herzlich eingeladen! Nach der kirchlichen Abschiedszeremonie trinken wir gemeinsam Kaffee in Pontiaki Estia ,Sigmund-lindauerweg 59, 70376 Stuttgart.

Die Beerdigung findet nach seinem ausdrücklichen Wunsch in seinem Heimatdorf Sidendro Grewenon in Griechenland statt.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Κώστα Σιδηρόπουλο, την σύζυγό του Ελένη και την κόρη του Σοφία, είναι από την κατάθεση στεφάνου στο Νταχάου την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στην διάρκεια του προσκυνήματος - επίσκεψης που πραγματοποίησαν τα πρωτοβάθμια σωματεία της Βάδης Βυρτεμβέργης.