Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω πραγματοποίησε ο πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, Νικόλαος Παγώνης, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Νικόλαος Παγώνης, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω στην οδό Καραϊσκάκη 15 και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ξενάγησαν τον κ. Παγώνη στους χώρους της Λέσχης καθώς και στο μουσείο του συλλόγου που είναι υπό κατασκευή. O Νικόλαος Παγώνης συζήτησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω Ιωακείμ Ατματζίδη καθώς και μέλη και φίλους του συλλόγου και τόνισε πόσο σημαντική είναι η διατήρηση των ήθη και εθίμων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Νικόλαου Παγώνη στην Ένωση Ποντίων Αιγάλεω, εκτός από τον πρόεδρο Ιωακείμ Ατματζίδη, παρόντες ήταν η γραμματέας Σωτηρία Δενδραλίδη, ο αναπληρωτής γραμματέας Νίκος Πατσεάδης, ο Δημήτριος Αθανασιάδης ο οποίος είχε την ευθύνη κατασκευής – επιμέλειας της Ιστοσελίδας, ο Αλέξανδρος Σκυριανός υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, η Ελένη Tσαμπουλατίδου, η Σμαράγδα Bλαστελίτσητς, η Κυριακή Πετρίδου, η Βιολεττα Κωνσταντέλλου, η Βασιλική Μπακάλη και η Φωτεινή Δημοπούλου.

Φωτογραφία Ένωση Ποντίων Αιγάλεω