Διαδικτυακή διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σταύρο Αυγολούπη Ομότιμο Καθηγητή Αστρονομίας του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και με θέμα «Το Κοσμολογικό σύστημα, η Αρετή της μεσότητας και η "Πεμπτουσία", στο έργο "Περί ουρανού" του Αριστοτέλη» που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024.

 

Την εκδήλωση αναμένεται να προλογίσει και να συντονίσει ο τέως Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Λυσαρίδης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο Πρόεδρος Γιάννης Αποστολίδης και η Γενική Γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου.

Αγαπητά μέλη,

Φίλες και Φίλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή διάλεξη με ομιλητή τον κ. Σταύρο Αυγολούπη Ομότιμο Καθηγητή Αστρονομίας του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και με θέμα «Το Κοσμολογικό σύστημα, η Αρετή της μεσότητας και η "Πεμπτουσία", στο έργο "Περί ουρανού" του Αριστοτέλη» που θα γίνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.

Την διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtube.com/live/xzehheT6Lj8

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο τ. Πρόεδρος κ. Γιώργος Λυσαρίδης.