Τον απολογισμό των δράσεών της, αλλά και τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων της, έκαναν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας (ΣΕΝ) της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), κατά τη διάρκεια της 13ης Τακτικής Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της νεολαίας της ΠΟΕ, σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος η 13η Τακτική Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας.

Ένα από τα κύρια θέματα της συνεδρίασης, ήταν η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αρμενική Νεολαία Ελλάδος το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, και στις 19:00 στο Επισκοπιο Λαυρίου στην Αθήνα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος και την Πανελλήνια Ένωση Ασσυρίων.

Οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού και ομιλητές θα είναι για την Θεσσαλονίκη ο κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης, Δρ. ανθρωπολογίας του Πρίνστον και για την Αθήνα ο Πρύτανης του Διπλωματικού Σώματος κ. Κυριάκος Κενεβεζος.

Στα πλαίσια της συνεδρίασης, έγινε ενημέρωση για τις επερχόμενες δράσεις των Περιφερειακών Επιτροπών Νεολαίας και της Ομοσπονδίας καθώς καί απολογισμός ως προς τα πεπραγμένα της Σ.Ε.Ν. για το τρέχον έτος.

Επιγραμματικά έγινε λόγος για τα Ενημερωτικά Περίπτερα της 19η Μαϊου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Πανελλήνια Συνάντηση Νεολαίας, τα Εκπαιδευτικά Φύλλα Εργασίας για παιδιά Δημοτικού που πρόκειται σύντομα να δημοσιοποιηθούν και τις Πανελλαδικές Αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν αφιερωμένες στη μνήμη των γενοκτονημενων προγόνων μας.

Η επιτροπή καλεί τις νέες και τους νέουν να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν το έργο της Νεολαίας, στηρίζοντας τις δράσεις της.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας μπορούν να επισκεφθούν στα social media (poeyouth) και στην ιστοσελίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.