Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αμαραντίδης, εκπαιδευτικός, ο οποίος γεννήθηκε στην Άρδασσα Πτολεμαΐδας στο νομό Κοζάνης, αλλά ρίζωσε στη Φλώρινα, όπου έδρασε και αγαπήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής.

Για την απώλειά του, ανακοίνωση εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχης Φλώρινας της οποίας υπήρξε ιστορικό στέλεχος, ενώ μια συγκινητική ανάρτηση ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο συγχωριανός τους, δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Ζαχαριάδης.

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας εκφράζει την λύπη της για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Αμαραντίδη. Ο Γιώργος Αμαραντίδης ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και αγαπητό μέλος της κοινωνίας, επί σειρά ετών εκπαιδευτικός με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση και στα γράμματα και ιστορικό στέλεχος της Ε.Λ.Φ. Ο θάνατος του Γιώργου Αμαραντίδη μας αφήνει φτωχότερους. Το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Ζαχαριάδης, έγραψε για την απώλεια του Γιώργου Αμαραντίδη, στην προσωπική του σελίδα στο fb.

Καλό ταξίδι "Αμάραντε".

Γεώργιος Αμαραντίδης του Σπυρίδωνος και της Κυριακής. Άνθρωπος της προσφοράς, πάντα με το χαμόγελο κι έναν καλό λόγο για όλους!!! Η Άρδασσα, η γενέτειρά του, είναι περήφανη γι αυτόν!!! Αγαπήθηκε και από τους Φλωρινιώτες, έζησε μαζί τους, πρόσφερε τις γνώσεις του ως εκπαιδευτικός και δημιούργησε την πολυμελή οικογένειά του. Αγαπητός σε όλους, ρίζες Αργυρούπολης Πόντου, (Χόψια, Κορόνιξα, Άχτσαλ). Αγαπημένος θείος, εκεί που πήγε, έχεις αγκαλιές που θα τον ζεστάνουν... ειδικά η μία που πόνεσε... Ας είναι ελαφρύ το χώμα του.

Η φωτογραφία είναι από την προσωπική σελίδα του Γιώργου Ζαχαριάδη στο fb