Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά την καινούργια χρονιά του 2020 – 2021, ξεκινούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να εγγραφούν και να μυηθούν στην ιστορία του ελληνισμού του Πόντου.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Παναγιώτης Δαμιανίδης και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Αργύρης Κετσετσής, αναφέρουν πως «οι εγγραφές στα τμήματα της Ένωσης για την καινούρια χρονιά 2020-21 ξεκινούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Στην στέγη του Συλλόγου λειτουργούν:

Χορευτικά τμήματα.

Τμήμα χορωδίας.

Τμήμα ποντιακού θεάτρου.

Τμήμα παραδοσιακής χειροτεχνίας.

Τμήματα εκμάθησης ποντιακής λύρας και τμήματα εκμάθησης νταουλιού.

Ώρες γραφείου (21ης Ιουνίου 163, Κιλκίς, 2ος όροφος):

Δευτέρα - Παρασκευή 18:00 - 20:00.

Σάββατο 10:00 - 13.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 2341022125 (κατά τις παραπάνω ώρες λειτουργίας), καθώς και να επικοινωνήσετε μέσω:

emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες".

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα».