Την έναρξη της πολιτιστικής περιόδου 2020 – 2021, ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σωματείου, να πάρουν μέρος, πάντα όμως με τις απαραίτητες προϋποθέσεις προστασίας για τα μέτρα της πανδημίας κατά του Κορωναϊού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός», «οι δραστηριότητες του συλλόγου μας θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με ολιγομελή τμήματα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (θερμομέτρηση, αντισηπτικά, κ.τ.λ.).

Αναλυτικά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη φετινή σεζόν:

Ποντιακών χορών (παιδικό - εφηβικό - ενηλίκων).

Μουσικών οργάνων (λύρα, νταούλι, λαούτο, ούτι).

Ραπτικής.

Ρωσικής γλώσσας και παράδοσης.

Δανειστικής βιβλιοθήκης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν φέτος, για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε τμήμα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ώστε να γίνει ο διαχωρισμός των συμμετεχόντων ανά τμήμα και να καταρτιστούν οι ονομαστικές καταστάσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφές καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία των τμημάτων στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 6:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ. και στα τηλέφωνα 2105018966 και 6937014260.