Μετά από 64 ημέρες σιωπής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, επαναλειτουργεί το σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα με Θεία Λειτουργία και Πάνδημο Μνημόσυνο, την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020.

Μετά την λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας και εκδηλώσεών του, σας ανακοινώνουμε ότι το Πάνδημο Μνημόσυνο, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, την ημέρα της Πεντηκοστής στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας. Η Θεία Λειτουργία (08.00 π.μ.) και το Μνημόσυνο (10.00 π.μ.), που θα πραγματοποιηθούν φέτος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, γίνονται εις μνήμην των μοναχών και ηγουμένων της Μονής, των ηρώων και αγωνιστών του Ελληνισμού, καθώς και όλων των αδίκως σφαγιασθέντων κατά τη γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης να αντιμετωπισθούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, κατά την επαναλειτουργία του Σωματείου τηρούνται όλα τα περαιτέρω υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επάνοδο στην κοινωνική κανονικότητα, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Θεοδόσιος Κυριακίδης

Ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτριος Μουζενίδης