Την τρίτη συνεστίασή της πραγματοποιεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 η Πυρρίχιος Ακαδημία, με πολλές εκπλήξεις και πολλούς επιπλέον εκλεκτούς καλεσμένους, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Πυρρίχιο Ακαδημία, η τρίτη συνεστίαση θα αρχίσει από τις 1 το μεσημέρι και μάλλον θα πάει πιο μακριά από τις προηγούμενες από όλες τις απόψεις.

Με πολλές εκπλήξεις και πολλούς επιπλέον εκλεκτούς καλεσμένους.

Πάνω από όλα όμως, αυτή η συνεστίαση θα αποτελέσει ένα προοίμιο της σημαντικής ημερίδας που σχεδιάζουμε για τον Πυρρίχιο χορό στο άμεσο μέλλον... Θανάσης Στυλίδης, Χρηστος Ναβροζίδης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Βασίλης Καρυοφυλλίδης, Δαμιανός Παπαδόπουλος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει τιμητική διάκριση στον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και στον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις θέσεων μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα, 6932488710 και 6972383460. 

Η τρίτη συνεστίαση από την Πυρρίχιο Ακαδημία θα γίνει στο πολυχώρο εκδηλώσεων Belvedere (πλ. Μπουρναζίου, Χαριλάου Τρικούπη 7 και Λευκωσίας) στο Περιστέρι.