Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παρουσία».

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας Μιχάλης Τσουλφίδης απεύθυνε θερμές ευχαριστίες στο πλήθος του κόσμου που κατάκλυσε την αίθουσα, στους επίσημους προσκεκλημένους, στους εκπροσώπους είκοσι πολιτιστικών συλλόγων στα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Ακολούθησε ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι που πλαισίωσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σε μία αξέχαστη βραδιά, τιμώντας την παράδοση του Ποντιακού Ελληνισμού.

KABALA.LESXH.PONTION.XOROS.8.2.20202

Το αμείωτο κέφι, ο χορός, το τραγούδι, η διασκέδαση ήταν εκείνα που πρωταγωνίστησαν με τον κόσμο να γλεντά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

KABALA.LESXH.PONTION.XOROS.8.2.20203

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας, «ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο τμήμα της νεολαίας μας για την συλλογή δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

KABALA.LESXH.PONTION.XOROS.8.2.20201

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στους χορηγούς και δωροθέτες που ενίσχυσαν οικονομικά τον ετήσιο χορό, στα Μ.Μ.Ε., τον όμιλο ΕΝΑ CHANNEL και τα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης που πρόβαλαν την εκδήλωση, συμβάλλοντας έμπρακτα την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς».

KABALA.LESXH.PONTION.XOROS.8.2.20204