Μεγάλη τιμητική βραδιά εκτίμησης και αναγνώρισης για τον «στιχουργό της καρδιάς μας» Βασίλη Μωυσιάδη, διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Αυγής Λαγκαδά, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, σε αίθουσα δεξιώσεων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν, στο τραγούδι Γιώργος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρασαββίδης, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Στάθης Νικολαΐδης, Στάθης Παυλίδης, Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης, Θεόφιλος Πουταχίδης με το επιτελείο του, Σάκης Πογέλης, Νίκος Σαββίδης, Γιάννης Τσιτιρίδης. Στη λύρα, Χάρης Αθανασιάδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Φάνης Κουρουκλίδης, Στέλιος Σαββουλίδης. Στα νταούλι Κώστας Ζώης. Στα πλήκτρα, Σάκης Ιωαννίδης, Χρήστος Κεμανετζίδης. Κρουστά, Στέφανος Πεγλίδης, Σπύρος Κουρπαγιαννίδης. Παρουσίαση, Έρρικα Νικολαΐδου.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αυγής προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στην βραδιά εκτίμησης και αναγνώρισης που διοργανώνει για τον στιχουργό της καρδιάς μας Βασίλη Μωυσιάδη. Ένα επιτελείο καλλιτεχνών θα πλαισιώσει την βραδιά, που τραγούδησαν στοίχους του Βασίλη Μωυσιάδη που έγιναν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο Ποντιακό πεντάγραμμο».

Η τιμητική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE (2o χιλ. Λαγκαδά – Κολχικού), με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ, με τιμή εισόδου 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Τηλ κρατήσεων 6974410492 Καρασαββίδης Ιωάννης.