Εντατικές είναι οι πρόβες οι οποίες πραγματοποιούνται κατά τον μήνα Οκτώβριο του 2018 από εκατοντάδες χορευτές των ποντιακών σωματείων της Θεσσαλονίκης, για να συμμετάσχουν στο 15ο πανελλαδικό φεστιβάλ ποντιακών χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), που θα γίνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στη Λάρισα.

POE.SPOS.THESSALONIKHS.8.10.20182

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018, εκατοντάδες νέες και νέοι, μέλη των ποντιακών σωματείων του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων νομού Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου και συμμετείχαν στις πρόβες για να εμφανιστούν ομαδικά στο πανελλαδικό φεστιβάλ, που θα γίνει στο κλειστό αθλητικό στάδιο της Νεάπολης Λάρισας.

POE.SPOS.THESSALONIKHS.8.10.20183

Η πρόβα έγινε από τους συντονιστές χοροδιδασκάλους Παύλο Τσιλογλανίδη που ορίστηκε από την ΠΟΕ και τον Γιώργο Μιχαηλίδη από τον ΣΠΟΣ νομού Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ, ενώ παραβρέθηκαν χοροδιδάσκαλοι των σωματείων και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων.

POE.SPOS.THESSALONIKHS.PROBES.8.10.20181

Τη επόμενη πρόβα των χορευτικών συγκροτημάτων θα γίνει την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και με ανακοίνωσή του ο ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης, καλεί «τα μέλη – σωματεία – χορευτές – χοροδιδάσκαλοι, στην πρόβα για το 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, ώρα 8μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Ε.Π.Α.Λ. Ευόσμου (Τέρμα της οδού Σμύρνης – Εύοσμος).

POE.SPOS.THESSALONIKHS.PROBES.8.10.20182

Συντονιστές οι χοροδιδάσκαλοι, Παύλος Τσιλογλανίδης από ΠΟΕ και Γιώργος Μιχαηλίδης από ΣΠοΣ Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ».