Επετειακές εκδηλώσεις διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, με την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Σουμελά», όπως επίσης και ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όλους τους κατοίκους της Αττικής «για 6η συνεχή χρονιά στην Επετειακή Εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωσή μας.

Η αυλαία των Εκδηλώσεών μας ανοίγει με την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας "Παναγία Σουμελά" την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 18:00 μ. μ. στον ιερό ναό των Αγίων 12 Αποστόλων Νίκαιας και κορυφώνεται το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 20:00 μ. μ. στον αύλιο χώρο της Άρσης Βαρών Νίκαιας όπου θα ξεκινήσει πρώτα με την λιτάνευση της εικόνας "Παναγία Σουμελά" στον ίδιο χώρο.

Στην φετινή μας γιορτή, την παρουσίαση έχει αναλάβει ο κύριος Τερζάς Λάζος, ο οποίος είναι πασίγνωστος στον ποντιακό χώρο για την πραγματικά "θεατρική" του φωνή!

NIKAIA.KORYDALOS.PANAGIA.SOYMELA.8.6.20182

Στην σκηνή θα παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό χορευτικό τους πρόγραμμα το Χορευτικό Τμήμα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού, το Χορευτικό Τμήμα της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού-Νίκαιας "Ο Άγιος Ανδρέας" και το Χορευτικό Τμήμα του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου "Αγία Τριάδα" Νίκαιας.

Μαζί μας θα συνευρεθούν μουσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης στο τραγούδι με τον Γιώργο Κουλαξουζίδη στη λύρα. Επίσης ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο τραγούδι, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην λύρα, τον Χάρη Παπαδόπουλο στα πνευστά, τον Γιώργο Μουρατίδη στα πλήκτρα και τον Παύλο Σταματίδη στα κρουστά.

Ιδιαίτερη παρουσία στην φετινή μας Εκδήλωση η Ζωή Παπαδοπούλου που με την φιλική συμμετοχή της θα χρωματίσει θηλυκά την βραδιά!

Σας περιμένουμε για μια γιορτή που για εμάς σηματοδοτεί το τέλος των φετινών μας Εκδηλώσεων! Να είστε όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί σε μια βραδιά ξεχωριστή! Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού. Κιλικίας 51 Καισαρείας, τ.κ.:18450. Νίκαια. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104912045, 2104914767».