Με επιτυχία ανέβηκε η επιθεώρηση «Ζωή και κότα… με χαβίτς και με κορκότα», στην πόλη της Κατερίνης, την οποία διοργάνωσε το σωματείο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης, «σείστηκε από τα γέλια το Συνεδριακό κέντρο Κατερίνης το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018.

KATERINH.XABITS.PANAGIA.SOYMELA.BOYTSAS.BAMBAKIDIS.7.3.2018

Κώστας Βουτσάς, Αλέξης Παρχαρίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Έρρικα Νικολαίδου, Χρύσα Συμεωνίδου, Δημήτρης Πιπερίδης όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, καθηλώνοντας το πολυπληθές κοινό για δυόμιση και πλέον ώρες.

KATERINH.XABITS.THEATRO.PANAGIA.SOYMELA.7.3.2018. 3

Σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Μποσταντζόγλου.

KATERINH.XABITS.THEATRO.PANAGIA.SOYMELA.7.3.2018. 2

Πανέξυπνη θεματολογία, άπταιστα πανέμορφα ποντιακά, ακραίες κωμικές καταστάσεις, τραγούδια, εικόνες και χορός συνέθεσαν ένα δυνατό ποντιακό σκηνικό, που πραγματικά κατενθουσίασε όλο τον κόσμο.

KATERINH.XABITS.THEATRO.PANAGIA.SOYMELA.7.3.2018. 1

Στο τέλος, ανταλλαγή δώρων, αναμνηστικά, φωτογραφίες, αλλά και απονομή τιμητικής διάκρισης στον κ. Φουρνιάδη Γιώργο από το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον πολιτισμό του τόπου μας και στο ποντιακό θέατρο».