Γενική συνέλευση, αγιασμό και εκλογές, πραγματοποίησε ο καλλιτεχνικός χορευτικός όμιλος «Πύρριχος» και το νέο διοικητικό συμβούλιο, έβαλε τις βάσεις για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονικής περιόδου.

Στις 21 Ιανουαρίου 2018 το διοικητικό συμβούλιο του καλλιτεχνικού χορευτικού ομίλου «Πύρριχος| ολοκλήρωσε με επιτυχία την προβλεπόμενη διετή του θητεία και κάλεσε τα μέλη του Ομίλου σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές που έγιναν μέσα στον νέο χώρο δραστηριοτήτων του, στο 2ο Δημοτικό Σχολείου Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Από την διαδικασία των αρχαιρεσιών και την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών της νέας διοίκησης προέκυψε η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου ως κάτωθι:

PYRRIXOS.AGIASMOS.2.20182

Πρόεδρος: Πιλιτσίδου Στυλιανή.

Αντιπρόεδρος: Πολατίδης Βασίλειος.

Γραμματέας: Πιπερίδου Σοφία.

Ταμίας: Χαριτούδη Ευθυμία.

Υπεύθυνος Χορευτικών: Γεωργιάδης Νικόλαος – Ραφαήλ.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Χατζημαυρουδή Αναστασία.

Μέλος: Βαφειάδου Αθηνά.

Αναπληρωματικά μέλη: Πανάγαινα Κυριακή και Χατζηιωαννίδου Χριστίνα.

Αγιασμός

PYRRIXOS.AGIASMOS.2.20181

Ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού της νέας περιόδου με την παρουσία του Αρχιμανδρίτη π. Πολυκάρπου από την ενορία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Διαλογής, τη συμμετοχή του χορού των ιεροψαλτών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, Ελευθερίων Θεσσαλονίκης, των αντιδημάρχων παιδείας κ. Παύλου Σιταρίδη και πολιτισμού κ. Χατζηβρέττα, της εκπροσώπου της κοινότητος Ελευθερίου - Κορδελιού κας Πασχαλίδου, εκπροσώπων αδελφών σωματείων και πλήθους κόσμου που πλαισίωσαν τα μέλη του «Πύρριχου. ¨

Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης τελέστηκε ο αγιασμός και η κοπή της βασιλόπιτας και όλοι αντάλλαξαν εορταστικές ευχές με την νέα διοίκηση απολαμβάνοντας τα πλούσια εδέσματα και κεράσματα του μπουφέ που είχε παρατεθεί. Η χορωδία του Πύρριχου έψαλε τα κάλαντα, αλλά και τραγούδια του δωδεκαημέρου του Πόντου και τα παιδιά από το παιδικό τμήμα απήγγειλαν τμήματα του Ποντιακού Καζαμία.

Τα μαθήματα χορού πραγματοποιούναι κάθε Κυριακή από τις 6 ως τις 8 το βράδυ στον παραπάνω χώρο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6986514021 - 6981839613 – 6987258511.