Εκεί που η φαντασία παίρνει μορφή και ό,τι περάσει από το μυαλό μας μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί, εκεί αρχίζει η περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του σκίτσου.
Η μοναδική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου στην ελληνική τηλεόραση, ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ), «μετακομίζει» στην ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση.
Μία εκπομπή που στόχο και σκοπό έχει να παρουσιάσει την απλότητα και την ευκολία του σκίτσου, με απλές γραμμές και εύκολο τρόπο, βασισμένη στα 4 πρώτα βιβλία – εγχειρίδια που έχει εκδώσει ο σκιτσογράφος.
Και όπως λέει στο http://efxinospontos.gr/ ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, «ελάτε, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, να δώσουμε πρόσωπο στα δέντρα, πόδια στα γράμματα και χρώματα στα κτίρια, να πλάσουμε μαζί μια δικιά μας ιστορία».
Για να δείτε το σποτ της εκπομπής πατήστε στο ακόλουθο Link