Λεωφορείο δρομολογεί ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για το συνέδριο των αντιπροσώπων και τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΠΟΣ Νότιας Ελλάδας και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Βαρυθυμιάδης και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Λεσγίδης, προς τα σωματεία μέλη της αναφέρει:

«Το Συνέδριο των Αντιπροσώπων και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και Ε.Ε. στην Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην Αίθουσα «Λίτσα Φωκίδου» στο Δημαρχείο Πυλαίας Χορτιάτη στο Πανόραμα.

Ο Σύνδεσμος μας προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση και επιστροφή των

εκλεκτόρων από την Νότια Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη, δρομολογεί πούλμαν με χρέωση

20 ευρώ/άτομο.

Το πούλμαν θα ξεκινήσει στις 5.00 το πρωί από την Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα και θα  ακολουθήσει την διαδρομή: Σταθμός ΚΤΕΛ στον Κηφισσό - Παλιά Ρενώ - Στεργίου και μία  ακόμη στάση για τους εκπροσώπους των σωματείων μας της περιφέρειας.

Για δηλώσεις συμμετοχής να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6948001630 Γιώργος Βαρυθυμιάδης – 6936864149 Παναγιώτης Λεσγίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι τα σωματεία πρέπει να αποστείλουν στην Π.Ο.Ε. τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα των εκπροσώπων τους».