Τρεις ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη «γιορτή» της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που συνδυάζει παράλληλα την ψυχαγωγία και πλήθος θεματικών ενοτήτων για όλα τα ενδιαφέροντα. Όσοι δεν έχουν επισκεφθεί ακόμα την 83η ΔΕΘ καλό είναι να βιαστούν.

Με Τιμώμενη Χώρα τις ΗΠΑ, που δίνει τον «παλμό» στην 83η ΔΕΘ και δεν είναι τυχαία το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής διοργάνωσης, με σημαντικές κρατικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων αυτές της Ινδίας –της επόμενης Τιμώμενης Χώρας- και της Κίνας, με την «Ψηφιακή Ελλάδα» και τις πάνω από 100 ελληνικές start ups, με το δυναμικό «παρών» των Επιμελητηρίων, αλλά και με πλούσιο πολιτιστικό και επιστημονικό περιεχόμενο, η Έκθεση αναδεικνύεται σε ένα ξεχωριστό πολυγεγονός, στο οποίο συρρέει καθημερινά πλήθος επισκεπτών.

DETH.83.NOTOPOYLOY.13.9.20183

Την 83η ΔΕΘ επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), κα Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ξεναγήθηκε από τη διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo στα περίπτερα της Έκθεσης, ξεκινώντας από το περίπτερο 12, που φιλοξενεί το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μερικούς από τους νέους επιχειρηματίες.

DETH.83.THEODORAKIS.13.9.2018

Στο περίπτερο 12 βρέθηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συνοδευόμενος από τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα πήρε μια «γεύση» από την 83η ΔΕΘ και τις καινοτομίες της, ενώ γνώρισε αρκετές από τις start ups που φιλοξενούνται στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα».

DETH.ARGYROS.13.9.2018

Όσον αφορά στο μουσικό κομμάτι της διοργάνωσης, χθες το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο «σείστηκε» στην κυριολεξία, καθώς στη σκηνή των Music Events ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το κοινό να παραληρεί.

Απόψε σειρά έχουν η Άννα Βίσση και οι Onirama, που υπόσχονται πολλές μουσικές εκπλήξεις. Ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες με το εισιτήριο της Έκθεσης.

DETH.83.KOSMOS.13.9.20181

Στο πρόγραμμα των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν η εκδήλωση του Sky Walker για τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και τη χρήση των social media στην αναζήτηση εργασίας, από τις 16:00 έως τις 18:00, στο Περίπτερο 14 (Akademia), αλλά και η εσπερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Επαγγελματική Κατάρτιση», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», αίθουσα Β, στις 18:30.

Για το σύνολο των σημερινών εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερώνεστε στο ακόλουθο link: https://tif.helexpo.gr/el/2018_Events_Programme.

Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ είναι σήμερα 16:00 με 22:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή οι πύλες της Έκθεσης θα ανοίξουν στις 10:00 και θα κλείσουν στις 22:00.