Το νέο βιβλίο του Ομέρ Ασάν «Η Κεμεντζέ του Νίκου», θα παρουσιαστεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Κοζάνη και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στην Πτολεμαΐδα.

 

Στην Κοζάνη

Συγκεκριμένα η εκπομπή Πόντος ο Εύξεινος τηλεόραση FLASH TV και οι εκδόσεις IASON BOOKS διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ομέρ Ασάν «Η Κεμεντζέ του Νίκου», το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στις 6 το βράδυ στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής του πανεπιστημίου Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, ο διδάκτωρ ιστορία Θωμάς Αλεξιάδης, η φιλόλογος Έφη Τριανταφύλλου θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ θα συμμετέχει η χορωδία της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης με χοράρχη τον Αχιλλέα Βασιλειάδη.

Στην Πτολεμαΐδα

Στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του βιβλίου του του Ομέρ Ασάν «Η Κεμεντζέ του Νίκου», θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου «Παντελίδης» στις 11 το πρωί. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Παναγιώτης Μωυσιάδης, η Αναστασία Κωνσταντινίδου θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ θα συμμετέχει το τμήμα λύρας του συλλόγου Ποντίων Πτολεμαΐδας, με υπεύθυνο Διονύση Παυλίδη, συμμετέχουν η Αγάπη Τσαΐδου και η Δήμητρα Παπαγερίδου στο τραγούδι και στη λύρα ο Γιάννης Βελισσάρης