Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Άγιος Ευγένιος, ο πολιούχος της Τραπεζούντας» και με εισηγητές τους Κυριάκο Χατζηκυριακίδη και Θεοδόση Κυριακίδη, διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Στουτγάρδης «Ποντιακή Εστία», την Πέμπτη 24 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Στουτγάρδης «Ποντιακή Εστία», με αφορμή τον αγιασμό στο νέο μας εκκλησάκι στον αύλειο χώρο του συλλόγου μας, το οποίο αφιερώνεται στην μνήμη της γενέθλιας ημέρας (24η Ιουνίου) του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση, στην πλατφόρμα του ΖΟΟΜ την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 19:30 ώρα Γερμανίας (20:30 ώρα Ελλάδας) με θέμα: «Άγιος Ευγένιος, ο πολιούχος της Τραπεζούντας».

Εισηγητές: Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, Διδάκτορας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Επίκουρος Καθηγητής της Έδρας Ποντιακών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θεοδόσης Κυριακίδης, Διδάκτορας Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Επιστημονικός Συνεργάτης της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύνδεσμος: https://us02web.zoom.us/j/82990593901...

Meeting-ID: 829 9059 3901
Code: 716491

Η εισήγηση θα μεταδοθεί και από το κανάλι του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.