Με αφορμή την Εθνοκάθαρση των Αρμενίων από το Ναγκόρνο – Καραμπάχ (Αρτσάχ), η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης διοργανώνει διάλεξη – ομιλία με τον Καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Κονέκτικατ με θέμα «Η μακριά σκιά της Γενοκτονίας» Άρνηση, Εθνικές Αφηγήσεις και Καταστροφή Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τόσο δια ζώσης, όσο και με διαδικτυακή παρακολούθηση το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023, στο Εντευκτήριο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Ιωάννης Αποστολίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης με αφορμή τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση – διάλεξη με ομιλητή τον κ. Armen T. Marsoobian, Καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Νοτίου Κονέκτικατ (Professor of Philosophy, Southern Connecticut State University) και με θέμα: "Η μακριά σκιά της Γενοκτονίας" Άρνηση, Εθνικές Αφηγήσεις και Καταστροφή Πολιτιστικής Κληρονομιάς. “The Long Shadow of Genocide: Denial, National Narratives, and Heritage Destruction” που θα γίνει την Δευτέρα 9 Oκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης (Λεωφόρος Νίκης 13, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προξενείου της Αρμενίας στη Θεσσαλονίκη.

Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Επίτιμου Προξένου κ. Άκη Νταγκαζιάν.

Τη διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtube.com/live/U6ZA10GIFFI

Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική.