Το βιβλίο του Θεοδόση Κυριακίδη «Πολυτροπία μιας Ταυτότητας.» Δοκίμια για τον Ποντιακό Ελληνισμό, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση η οποία θα γίνει στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2023, με ομιλητές τον τέως πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και πρώην γενικό γραμματέα των υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης Γεώργιο Λυσαρίδη και τον συγγραφέα Θεοδόση Κυριακίδη.

Με ανακοίνωση πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου ο συγγραφέας δρ. Θεοδόσης Κυριακίδης, αναφέρει.

Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλώ στην παρουσίαση του βιβλίου μου Η Πολυτροπία μιας ταυτότητας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο τέως πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κος Γιώργος Λυσαρίδης.

Θα ακολουθήσει σχολιασμός και κριτική συζήτηση γύρω από κρίσιμα θέματα που πραγματεύεται το βιβλίο, όπως το ζήτημα της Γενοκτονίας στις ιστοριογραφικές και διεκδικητικές του διαστάσεις, το ζήτημα των ποντιακών σπουδών, ο ρόλος του οργανωμένου ποντιακού χώρου, το μέλλον και ποιος είναι ο σχεδιασμός μας για αυτό.

Νομίζω κρίσιμα και ενδιαφέροντα ζητήματα που (θα έπρεπε να) μας απασχολούν.