Με την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου είχε την ευκαιρία μιας παραγωγικής συνάντησης, αντιπροσωπεία του Σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης την επομένη ημέρα των «Καπετανιδείων», στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» ευχαρίστησε την Βούλα Πατουλίδου για την ομιλία της στην εκδήλωση, αφιέρωμα στους Νίκο Καπετανίδη και Χραντ Ντινκ και για την πρόθυμη πάντα στήριξη των θεμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων στα ζητήματα της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού και σχεδιάστηκε οδικός χάρτης κοινής συνεργασίας, επ' ωφελεία της διατήρησης της Εθνικής Μνήμης, ιδιαίτερα δε εις ότι αφορά στην επιδαψίλευση τιμών στην κληρονομιά του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Σιδηρόπουλος και Κώστας Καπετανίδης χάρισαν στην Βούλα Πατουλίδου τα βιβλία τους, σε ανάμνηση της συνάντησης και ως δώρο για την σθεναρή υποστήριξη της στα του Ποντιακού Ελληνισμού ζητήματα.