Ξεκινάει με την πραγματοποίηση του αγιασμού και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους η έναρξη λειτουργία των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, αναφέρεται.

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της φετινής μας χρονιάς, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Με περισσότερα ενεργά τμήματα, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη γνήσια διατήρηση και διάδοση της παράδοσής μας.

Στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο μας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε τον αγιασμό και θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, με μια απογευματινή έκπληξη σε όσους παρευρεθούν.

Η ιστορία, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοι μας, η διάλεκτος, η μουσική, το θέατρο, η λαογραφία και πολλά ακόμη που θα μαθαίνουμε όλη τη χρονιά μόλις άρχισε.

Τα δίδακτρα είναι συμβολικά και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές

Οι εγγραφές άρχισαν στη Γραμματεία της λέσχης και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης, στο Πανόραμα Βέροιας (Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. Επικοινωνίας - ενημέρωσης: 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη,  Ώρες: 5 – 9 μ.μ. και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096 (χοροδιδάσκαλος).

Σας ευχόμαστε καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσουμε και αυτήν την χρονιά όλοι μαζί, στη μεγάλη οικογένεια της λέσχης.