Πρόσκληση σύγκλησης εκλογικής και απολογιστικής γενικής συνέλευσης των μελών του Συλλόγου Ποντίων Νομού Εύβοιας “Οι Κομνηνοί”, απευθύνεται το διοικητικό συμβούλιο τιτ Συλλόγου, η οποία αναμένεται να γίνει στις 18 Ιουνίου 2023, την Κυριακή στις 11 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στη πόλη της Χαλκίδας, οδός Ερετρίας 5 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Νομού Εύβοιας “Οι Κομνηνοί”, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραγιάννης και η γενική γραμματέας Κωνσταντινιά Σιμήτη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

Α). Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

Β). Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2021 – 2022.

Γ). Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δ). Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Ε). Διεξαγωγή εκλογών.

Οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, υποβάλλονται γραπτώς στα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου, είτε μέσω email στο komninoi.evia@gmail.com έως την Τετάρτη 14/6/23.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν - και για την διευκόλυνση της όλης διαδικασίας κατά τις εργασίες της Συνέλευσης – να λάβουν σε αντίγραφο ή και ηλεκτρονικά το αρχείο του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από τη Γραμματεία του Συλλόγου κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Αντίγραφα του αρχείου αυτού όπως κάθε φορά θα μοιραστούνκαι κατά τις εργασίες της Συνέλευσης.

Για τη συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις είτε κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου το προσεχές διάστημα, είτε κατά την είσοδο στο χώρο της Συνέλευσης αυθημερόν.

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις όποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες εγκαίρως, καλώντας στη Γραμματεία του Συλλόγου μας στο 6955805801 (Κ. Σιμήτη).