Μετά από τρία (3) χρόνια λόγω της πανδημίας του Κορωναϊού, ο πολιτιστικός σύλλογος Οινόης Κοζάνης «ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ», πραγματοποιεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να πάρουν μέρος στον ετήσιο χορό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και να διασκεδάσουν σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση.

Αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πολιτιστικός σύλλογος Οινόης Κοζάνης «ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινόης "ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ" σας προσκαλεί όλους στην φετινή πανηγυρική του εκδήλωση το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Οινόης. Εγγύηση για την διασκέδασή σας αποτελεί το πλούσιο Καλλιτεχνικό μας Πρόγραμμα το οποίο πλαισιώνουν οι εξής:

Θεόφιλος Πουταχίδης (Λύρα – τραγούδι) με όλο του το επιτελείο και συγκεκριμένα: Λάκης Παναγιωτίδης (πλήκτρα). Κλεάνθης Σιαμλίδης (νταούλι). Πόλυς Σταματίδης (τύμπανα). Στάθης Αλεξανδρίδης (Λύρα - τραγούδι). Κυριάκος Παπαδόπουλος στο κλαρίνο. Αβραάμ Ιντζεβίδης (λαϊκό πρόγραμμα).

Λευτέρης Παπαδόπουλος (τραγούδι) ο οποίος έχει και την επιμέλεια του προγράμματος των νέων καλλιτεχνών με καταγωγή από την Τοπική μας Κοινότητα καθώς και φίλων του Συλλόγου και συγκεκριμένα. Σπύρος Παναγιωτίδης (λύρα - πλήκτρα). Γιάννης Ζυμπάς (λύρα). Γιώργος Σιδηρόπουλος (τύμπανα – νταούλι). Θεόφιλος Κυνηγόπουλος (νταούλι).

Θα είμαστε εκεί για να κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε να περάσουμε όλοι μαζί άλλη μία πανέμορφη βραδιά, και να γνωρίσουν όσοι δεν ξέρουν, την γενέτειρα του Αείμνηστου Χρύσανθου αλλά και τον Σύλλογό μας γενικότερα.

Ένας Σύλλογος που έχει κάνει τον εθελοντισμό και την προσφορά συνεχή πράξη, ταυτόχρονα με την διατήρηση της παράδοσης και απόδοσης φόρου τιμής στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη του οποίου η προτομή σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί στον χώρο μας (νεότερα το αμέσως προσεχώς διάστημα).

Με εκτίμηση Το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972228337 κ. Μύρων Κυνηγόπουλος.

Διαβάστε επίσης πως το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση προτομής του τραγουδιστή Χρύσανθου Θεοδωρίδη στην Οινόη Κοζάνης στο ακόλουθο Link

 http://www.efxinospontos.gr/eidiseis/8243-omofona-enekrine-to-dimotiko-symvoylio-kozanis-tin-topothetisi-tis-protomis-tou-xrysanthou-theodoridi-stin-oinoi-kozanis