Γενική συνέλευση και εκλογές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, με την πρώτη τακτική συνέλευση να ορίζεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου και εάν δεν υπάρξει απαρτία, η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και οι εκλογές τη μεθεπόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γεωργία Πετρίδου και η γενική γραμματέας Χριστίνα Κουρουκερέζη, «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, στη συνεδρίαση της 31/5 /2022 , αφού έλαβε υπόψη του την διάταξη του άρθρου 12 του Καταστατικού του συλλόγου, αποφασίζει και προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στις 18.30 στο εντευκτήριο του συλλόγου στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο με τα εξής θέματα:

1. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ.,

2. Έκθεση οικονομικού απολογισμού,

3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού,

4. Απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου,

5. Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου,

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα. Ως ταμειακά τακτοποιημένα μέλη λογίζονται τα μέλη που έχουν τακτοποιημένη την συνδρομή των περιόδων 2020 - 2021 και 2021 - 2022. Κατά την προσέλευση τους τα μέλη που δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένα, θα μπορούν να πληρώνουν τις σχετικές συνδρομές.

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και οι εκλογές τη μεθεπόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 .

Κατά τη γενική συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων».