Το νέο μουσικό άλμπουμ «συζεξία», παρουσιάζουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 22.30 το βράδυ, στον ΑΚΡΙΤΑ, στα Αλωνάκια Κοζάνης, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Καλιοντζίδης.

Πρόκειται για μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη δύο σπουδαίων εκφραστών της ποντιακής μούσας και το μουσικό άλμπουμ «Συζεξία», περιλαμβάνει δέκα νέα τραγούδια, τη μουσική και τους στίχους των οποίων υπογράφουν, ο Μιχάλης Καλιοντζίδης και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Μαζί τους στην παρουσίαση, θα συμπράξουν καλλιτεχνικά επί σκηνής οι ταλαντούχοι μουσικοί: Χρήστος Καλιοντζίδης στη λύρα, Γιώργος Κορτσινίδης στο νταούλι, Λάκης Παναγιωτίδης στα πλήκτρα, προγραμματισμός, Γιάννης Πούλιος στο λαούτο, και Πόλης Σταματίδης στα κρουστά.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Μεγάλο Γλέντι με τη φιλική συμμετοχή κορυφαίων Ποντίων Καλλιτεχνών και πολλές εκπλήξεις.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Κρατήσεις - Πληροφορίες: ΑΚΡΙΤΑΣ (Τ. 24610 91033 & Κ. 6942 445 554), Παναγιώτης Θεοδωρίδης (Κ. 6945 906076).

Στην παραγωγή της «συζεξίας» εκτός του cd, περιλαμβάνεται ένα μουσικό ντοκιμαντέρ (dvd), τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Διπόταμος Καβάλας (Τσάϊλικ’), με ενδιαφέρουσες βιογραφικές ιστορίες των δύο πρωταγωνιστών αλλά και ένα «χορταστικό» 28σέλιδο booklet, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων, πολλές πληροφορίες, κείμενα με την πένα του χαρισματικού δασκάλου Κωνσταντίνου Ζουρουφίδη, έργα του σπουδαίου Αγιογράφου και Ζωγράφου Ελευθέριου Φουλίδη, φωτογραφικό υλικό, όλα τα τραγούδια με τους στίχους στην ποντιακή διάλεκτο και τη μετάφραση τους.

Το συλλεκτικό μουσικό άλμπουμ (cd και dvd και booklet) «συζεξία» θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα αντίτυπα, από την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στον ΑΚΡΙΤΑ, την ημέρα της πρώτης παρουσίασης και σύντομα όλα τα τραγούδια θα βρίσκονται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Για όσους και όσες ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν εύκολα και γρήγορα ή για περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 69 8888 4942.