Με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και θέμα «Το ποντιακό θέατρο εκείθεν του Αιγαίου», συνεχίζεται η διαδικτυακή διάλεξη του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Η πρώτη διαδικτυακή διάλεξη για το 2022 του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» εντάσσεται στη θεματική ενότητα «1922 - 2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ιστορική αποτίμηση, εθνικός αναστοχασμός», της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και στην ενότητα «Πολιτισμός – Τέχνες».

Σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου, αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 13η διαδικτυακή διάλεξη (εναρκτήρια της ενότητας «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΕΧΝΕΣ») του κύκλου των διαλέξεων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», για τη φετινή περίοδο (Οκτώβριος 2021 - Μάιος 2022),που αφιερώνεται στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την εθνική τραγωδία της Mικρασιατικής καταστροφής, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, ώρα 8 μ.μ. με θέμα «Το ποντιακό θέατρο εκείθεν του Αιγαίου» και ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Τη διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link) https://youtu.be/Lm9-zr50QO8