Σε δύο εκδηλώσεις, οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου η Ένωση Ποντίων Αγρυρούπολης Αττικής.

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης, ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου, «για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Το Σάββατο

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 8 το βράδυ, ο λαογραφικός Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «ΧΑΟΝΕΣ» διοργανώνει Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Στα μονοπάτια της παράδοσης» με την συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου μας.

Την Κυριακή 

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα ο Σύλλογος Εθελοντών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» διοργανώνει τελετή με τίτλο «Προασπίζουμε και Επαινούμε τις αξίες του Εθελοντισμού, του Πολιτισμού του Αθλητισμού», θέλοντας να τιμήσει την αξιακή πολιτιστική μας προσφορά στην πόλη και εν γένει στον Ελληνικό πολιτισμό, τιμά τον σύλλογο μας με τηνσυμμετοχή του χορευτικού μας συγκροτήματος»