Με θέμα «Τα ρομέικα στην Τουρκία σήμερα ως πεδίο αποτύπωσης των μεθοδολογικών και ιδεολογικών προβλημάτων στην διδασκαλία της Ποντιακής», θα μιλήσει το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00 στην τρίτη και τελευταία διαδικτυακή διάλεξή της, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Cambridge, Ιωάννας Σιταρίδου.

Η διάλεξη εντάσσεται στις δράσεις που σχεδιάζονται από τα Εργαστήρια «Μελέτης, Καταγραφής και Διάσωσης της Ποντιακής Διαλέκτου» και «Διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας ως Δεύτερης / Ξένης Γλώσσας», του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες στην πλατφόρμα zoom μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί: https://zoom.us/j/94806596214?pwd=N3UvKzdFTkZwbmM1S29Ha2ozTldFZz09

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει εγκαίρως εγγραφή με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητά σας.

Η πλατφόρμα του zoom θα ανοίξει 30 λεπτά πριν από τις 12:00 ώστε να γίνει η είσοδος. Τέλος, δεν θα γίνονται δεκτά αιτήματα εισόδου στην διάλεξη μετά την έναρξής της.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Καθηγήτρια Μαρία Δημάση και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ηλίας Κ. Πετρόπουλος.