Μια βραδιά γεμάτη μουσικές του Πόντου, έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2015 στο εντευκτήριο της Ευξείνου Λέσχη Θεσσαλονίκης, η οποία μαζί με την Αρωγή Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν μια βραδιά αλληλεγγύης για όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη μας.

Στην ποντιακή βραδιά, που έχει ως στόχο τη συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες, συμμετείχαν οι Πόντιοι καλλιτέχνες Γιώργος Ιωαννίδης, Δημήτρης Ξενιτόπουλος και Θεόφιλος Πουταχίδης στη λύρα, Γιάννης Γκόσιος, Μπάμπης Ιορδανίδης, Μπάμπης Ιωακειμίδης και Γιώργος Σιαμλίδης στο τραγούδι, Ηρακλής Αδαμίδης και Κώστας Ζώης στα πλήκτρα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Μπάμπης Κεμανετζίδης.

EFXINOS.LESXI.AROGI.22.10.2015.IMG 92322

 

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση των δράσεων της Αρωγής Θεσσαλονίκης

στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης 

 

Στην είσοδο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης έγινε η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών προσωπικής υγιεινής, χαρτικών και απορρυπαντικών.

Όπως ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι της Αρωγής Θεσσαλονίκης, πρόκειται για «μια ομάδα εθελοντών πολιτών που σκοπό έχει να συνδράμει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν την δύσκολη χρονική περίοδο, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Αυτοί οι πολίτες πρέπει να νοιώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη άλλων πολιτών για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

EFXINOS.LESXI.AROGI.22.10.2015.IMG 923210

Μέρος των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκε την ημέρα

της εκδήλωσης στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης 

 

Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη από τον Μάιο του 2012 και ήδη η ομάδα μας μεγάλωσε πολύ. Έχουμε εθελοντές που μας βοηθάνε σε αυτή μας την προσπάθεια, αλλά και πολλούς που συνδράμουν με ό,τι μπορούν σε τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης κ.λπ., ώστε να καταφέρουμε να παραδίδουμε ολοκληρωμένα πακέτα στις οικογένειες που έχουμε αναλάβει και συνεχώς αναλαμβάνουμε. Δεν δεχόμαστε χρήματα αλλά ούτε και φάρμακα, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις μεταξύ μας σχέσεις».

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Αρωγής Θεσσαλονίκης είναι, 6977484676και 6947267416 για όσους ενδιαφέρονται να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια

EFXINOS.LESXI.AROGI.22.10.2015.IMG 923214

Στιγμιότυπο από το γνήσιο ποντιακό γλέντι που στήθηκε στην αίθουσα 

εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης