Ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, διοργανώνουν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στο Κομνήνιο Βέροιας, στις 9 το βράδυ, μεγάλη Κρητικοποντιακή βραδιά.

Κρήτες και Πόντιοι παντρεύοντας την κουλτούρα των ιδιαίτερων πατρίδων τους, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην πλούσια πολιτιστική τους κληρονομία, αναδεικνύοντας τα κοινά στοιχεία που ενώνουν τους δύο πολιτισμούς.

Με ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι, Κρητικών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων, να παρευρεθούν στην εκδήλωση «Κρήτη και Πόντος, Πόντος και Κρήτη αντάμα. Σας περιμένουμε όλους. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν, Ιωάννης Τσανασίδης στην ποντιακή λύρα, Νατάσσα Τσακηρίδου στο τραγούδι, Γιώργος Σφακιανάκης στην κρητική λύρα, Ιάκωβος Μωυσιάδης λάφτα, και Γιώργος Ασβεστάς στο νταούλι.