Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νομού Ηρακλείου έγιναν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Τα εγκαίνια έγινα στις 19.30 το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017, με την παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νομού Ηρακλείου, αλλά και μελών του συλλόγου.

HRAKLEIO.LESXH.AGIASMOS.8.12.20174

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βάιος Αϊναζόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλα τα μέλη του σωματείου για την συνεισφορά τους και στην προσπάθεια της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νομού Ηρακλείου, να κρατήσουν τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας στην Κρήτη.

HRAKLEIO.LESXH.AGIASMOS.8.12.20175

Το παρόν έδωσε και ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, Χρήστος Ζουρνατζίδης, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

HRAKLEIO.LESXH.AGIASMOS.8.122017

Μετά το τέλος του αγιασμού στήθηκε ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι μεταξύ των μελών και φίλων του συλλόγου, με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας.

HRAKLEIO.LESXH.AGIASMOS.8.12.20171

Οι φωτογραφίες είναι της Αντωνίας Τσαγκαράκη, γενικής γραμματέως του συλλόγου μας.