Η αφίσα του 38ου φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη (ΟΣΕΠΕ), δόθηκε στη δημοσιότητα, από τη διοίκησή της. Το 38ο φεστιβάλ, αναμένεται να γίνει στην περιοχή της Στουτγάρδης, και συγκεκριμένα στην πόλη του Μπίτιγχάιμ.
Το 38ο φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, φεστιβάλ τιμής και μνήμης, 1919 – 2019.
Το 38ο φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας, θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά, ο Αλέξης Παρχαρίδης, ο Γιώργος Στεφανίδης, ο Αντώνης Νικηφορίδης και ο Στάθης Τσαϊρίδης, όπως επίσης και οι καλλιτέχνες των ποντιακών συλλόγων από τη Γερμανία.
Το 38ο φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί στο Μπίγινχάιμ (BIETIGHEIM), στην EGE TRANS Arena, SCHWARZWALDSTRASE 40.