Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ, με τη συμμετοχή Ελλήνων της περιοχής, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. Στην ανακοίνωση του συλλόγου Ποντίων Ντίσελντροφ «Ο Ξενιτέας», την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Τ. Μαυρίδης και ο γραμματέας Παρασκευάς Λαβασάς, αναφέρεται:

NTISELDORF.XOROS.29.9.2018 3

«Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ταξίδεψε το κοινό με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, ξεδιπλώνοντας έτσι την ιστορία της αλησμόνητης πατρίδας μας, τον Πόντο.

NTISELDORF.XOROS.29.9.2018 1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του γενικού προξενείου Düsseldorf κα. Ευαγγελία Κωστοπούλου, αδελφά ποντιακά σωματεία και όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της ΒΡΒ και του Βελγίου.

NTISELDORF.XOROS.29.9.2018 4

Η νεολαία που πλειοψηφούσε, διασκέδασε μέχρι το πρωί με τους στο τραγούδι Ιωάννη Κατωτικίδη, Χρήστο Στεφανίδη, Χρήστο Αναστασιάδη.

Στην λύρα τους Αλέξη Στεφανίδη, Κώστα Θωίδη, Νίκο Ευθυμιάδη, Χρήστο Στεφανίδη.

NTISELDORF.STEFANIDIS.KATOTOIKIDIS.29.9.2018

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, ο Γιάννης Κατωτοικίδης στο τραγούδι, ο Αλέξης Στεφανίδης στη λύρα, ο Παρασκευάς Λαβασάς γραμματέας του συλλόγου και ο Αποστόλης Δημονίτσας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου δεσμεύονται να διευρύνουν τις δραστηριότητες μένοντας πάντα δίπλα στην νεολαία και τα ενδιαφέροντά της.

NDISELDORF.STEFANIDIS.MAVRIDIS.29.9.20181

Ο μουσικός - λυράρης Αλέξης Στεφανίδης με τον πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Ντίσελντορφ Ηλία Τ. Μαυρίδη

Τις ευχαριστίες μας στον κ. Θεόδωρο Mετεντζίδη και Μέγα Χορηγό της μουσικοχορευτικής βραδιάς για την προσφορά του όπως επίσης σε όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες αλλά και σε όλους τους πιστούς υποστηρικτές που δε λείπουν από δραστηριότητες του Συλλόγου.

DISELDORF.STEFANIDIS.LABASAS.TSAOUSIDIS.29.92018

Ο μουσικός - λυράρης Αλέξης Στεφανίδης, ο Παρασκευάς Λαβασάς γραμματέας του συλλόγου Ποντίων Ντίσελντορφ και ο Νίκος Τσαουσίδης

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2018, στην οποία θα γιορταστούν τα 35 Χρόνιά προσφοράς και δράσης του Συλλόγου μας».